Junio 11 13:35
30 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
Junio 11 13:35
30 min
Excelentes cocineros nos dan las claves de sus menús para que la obligación diaria de cocinar se convierta en un auténtico placer.
T1 E1646
T1 E1646 Figues i borraines
15 min
La Gessamí Caramés fa un dolç tradicional de les Terres de l'Ebre. Una recepta que ha après de la seva àvia i que no falta mai en les celebracions familiars.
T1 E1654
T1 E1654 Costella confitada amb préssecs
15 min
Hi ha plats que faran que us en llepeu els dits! I mai més ben dit, perquè no hi ha millor manera de menjar aquest plat que amb les mans.
T1 E2002
T1 E2002 Sopa d'all i ametlles
30 min
Avui Gessamí Caramés ens cuina una sopa d'all i ametlles, una sopa que s'ha fet tota la vida, però amb un toc de modernitat.
T1 E2004
T1 E2004 Mar i muntanya de rap i vedella
15 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
T1 E2005
T1 E2005 Vieires amb amanida d'algues
15 min
L'ús d'algues és molt habitual en la cuina japonesa, però les algues no formen part de la tradició gastronòmica catalana. Gessamí Caramés ens introdueix en aquest món amb una amanida en què combina fins a cinc tipus diferents d'algues.
T1 E2006
T1 E2006 Estofat de llenties especiades
30 min
La Bíblia diu que no ens hauríem de vendre per un plat de llenties, però què vols?: si són bones, potser ho val. Fem un plat de llenties amb sabors exòtics.
T1 E2007
T1 E2007 Pastís de llamàntol i cansalada
15 min
Per a la majoria de la gent, hi ha més dies laborables que festius. Però ens agrada pensar en les celebracions. Proposem una recepta molt festiva, per un dia ben especial.
T1 E2011
T1 E2011 Ratatouille
15 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
Reproduciendo en dispositivo