Cuines
Cocina, Ocio-Cultura • 1996
Excelentes cocineros nos dan las claves de sus menús para que la obligación diaria de cocinar se convierta en un auténtico placer.
Episodios (15)
Abril 23 13:35
30 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
Abril 23 13:40
25 min
Excelentes cocineros nos dan las claves de sus menús para que la obligación diaria de cocinar se convierta en un auténtico placer.
Abril 24 13:35
30 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
Abril 24 13:40
25 min
Excelentes cocineros nos dan las claves de sus menús para que la obligación diaria de cocinar se convierta en un auténtico placer.
Abril 25 13:35
30 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
Abril 25 13:40
25 min
Excelentes cocineros nos dan las claves de sus menús para que la obligación diaria de cocinar se convierta en un auténtico placer.
T1 E1549 Biquini de peus de porc
15 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
T1 E1571 Tires de pollastre arrebossats amb festucs / Dònu
15 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
T1 E1575 Arepes de bonítol
15 min
Excel·lents cuiners ens donen les claus dels seus menús perquè l'obligació diària de cuinar es converteixi en un autèntic plaer.
T1 E1592 Pèsols amb espàrrecs, bacallà i anguila
15 min
Si té bon gust, aprofita-ho! Aquesta és una de les màximes de la cuina i per això avui aprofitarem les beines dels pèsols. Fem uns pèsols frescos amb bacallà i anguila.